Ezúttal – drónos permetezési reklám helyett – álljon itt néhány igaz történet…

A tavalyi évben száznál is több gazdával működtünk együtt több ezer hektárt érintő különböző növényvédelmi problémák és kihívások megoldásában – sikerrel.

 

 

Ezek a gazdák azt beszélik, hogy:

 • a drónos permetezés kiválóan alkalmas a repceragasztásra, a napraforgó deszikkálására, szántóföldi növények gyomirtására, rovarkártevők elleni permetezésre és gombaölőszerek kijuttatására, a növények ellenállóképességének „felturbózására”

   

 • drónnal kijuttathatók a különböző lombtrágyák, növény- és talajkondicionálók, mikrobiológiai készítmények, biostimulátorok, biológiai növényvédő szerek, vadriasztó szerek… 2022 slágere az Amalgerol a’la Drón volt

   

 • volt, aki csak permetező drónnal tudott hatékonyan védekezni a dióburok-fúrólégy ellen

   

 • hihetetlen, de drónnal olyan területet is le tudsz permetezni, ahol erre hagyományos gépekkel esélyed se lenne – például kiadós esőzések után vagy belvíz esetén

   

 • voltak olyan furfangos gazdák, akik csak azokat a foltokat szerették volna lepermetezni, ahol a probléma jelentkezett. Azt mondják, egy kis drón és egy nagy permetező drón segítségével simán lehetett ezt az akadályt is venni – na, persze ezt a mutatvány akárki nem tudja ám megcsinálni!

   

 • többen lelkesen mesélték, hogy a drón nem hagy taposási kárt és az így megmaradó növények értéke akár többszöröse is lehet a permetezési szolgáltatás költségének. Lehet, hogy ez egy olyan megoldás, amire még a gazda is mosolyogva mondja, hogy itt mindenki jól jár?

És folytathatnánk az érdekesebbnél érdekesebb történetekkel… Egy biztos: ezek az elégedett gazdák az idén is egész évben beszélgetni akarnak velünk az előttük álló növényvédelmi kihívások hatékony megoldásáról!
Regisztrálj kapcsolatfelvételi űrlapunkon és kérj időpontot ingyenes konzultációra, hogy elmeséjük a drónos növényvédelem* előnyeit. Hogy az idén már neked is legyen néhány érdekes mesélnivalód…

*növényvédelem, drónos monitoring